Lillmusties Kennel
Svensk Lapphund sen 1971
 
 
Hem / Utställning / Sverige / Champion of Champions
 

Utställning

Nya Resultat
Sverige
Utomlands
Uppfödar/Avelsg.
Blå Gula Hund


 

 

 

Champion of Champions Veteran of Veterans

ÅR 2010

Detta är sista året som denna fina show anordnas!

Även detta år har Goliat kvalificerat sig med att vinna Best in Show Veteran 4 gånger på Skk:s utställningar.

Efter han tävlat färdigt denna kväll blev vi uppkallade på scen för att mottaga ett speciellt hederspris, bara för honom! Goliat är den hund som under dessa 28 år som tävlingen pågått, kvalificerat sig flest gånger, han har medverkat 6 år i följd!!!

ÅR 2009

Första året som Goliat tävlade i veteranklass på Svenska Kennelklubbens utställningar så kvalificerade han sig ett flertal gånger till Veterans Of Veterans. För att komma med i denna speciella tävling så måste man bli Best In Show på någon av SKK:s utställningar i veteranklass där alla raser deltager.

Vi åkte upp påskafton och fick njuta av en helt underbar middag på Grand hotell i Stockholm.

Foto kommer snart!

 

ÅR 2008

Helt underbart roligt, Goliat blev inbjuden även detta år. Nu är det 4:de året i följd som Goliat kvalificerar sig till Sveriges mest prestigfyllda tävling.De som får deltaga är de vinnstrikaste svensk registrerade hundarna.


Tävlingen är på Grand Hotell i Stockholm, påskafton.


Tävlingen går ut på att tre domare bedömer hundarna som kommer in två och två.Den som får flest röster av domarna får gå vidare. Första omgången vann vi över en Borzoi.


Andra omgången och då hade hälften av alla deltagande hundar fått lämna tävlingen, mötte vi en Engelsk Setter. Även denna omgång vann vi.Nu blev det riktigt spännande, det var inte många hundar kvar.


Tredje omgången, då var det bara 8 hundar kvar, mötte vi en Springer Spaniel och då var det vår tur att lämna.Men oj vad spännande och intensivt det blev. En riktigt trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.Tack till Sofie Lönn för de fina bilderna!


Rosett för år 2005 ....Rosett för år 2006 ....Rosett för år 2007 ....Rosett för år 2008

Klart man är glad och stolt över Goliat som själv tyckte det var roligt och visade upp sig från den bästa sidan med en härlig utstålning.

 

 


Även detta år 2007 fick vi äran att vara med på den prestige fyllda festen på Grand Hotell i Stockholm, det är för Goliat har framgång i finalringen och blivit bäst i grupp 5 under år 2006.


Kortet är taget på estraden där alla hundarna visas upp, två och två tävlar de och en hund går vidare.Goliat fick gå när han fick möta den fina Afghan hunden som vann hela tävlingen sen

.
Det är ett väldigt fint program de gör för kvällen där alla hundarna är fotograferade, denna bild var med på Lillmusties Goliat.


Denna enormt stora och tjusiga rosett fick Goliat som pris.

Man känner sig som i en annan värld när man är där, fast man har hund med så är allt mycket tjusigt och en alldeles för god mat.Det hela är FESTLIGT och det är man inte van vid i hundtävlingssammanhang.

Nu har vi varit med i tre år i rad med Goliat och det är väldigt imponerande!

2005-2006


På Vinterträdgården - Grand Hotel - Stockholm

Champion of Champions Veteran of Veterans, är en prestigefylld Show . Den räknas till en av världens mest prestige-fyllda, omtalade och uppskattade shower, där Sveriges vinstrikaste hundar deltar. I år var vår Svenska Lapphund Goliat nominerad till Champion of Champions och vi på Lillmusties Kennel är enormt stolta och lyckliga över att ha fått denna utmärkelse ! Goliat var nominerad 2004 samt 2005 och deltog med framgång på showen.

 

 

Denna kvällen var ALLA VINNARE ! Denna kvällen var ALLA I CENTRUM ! Denna kvällen på Grand Hotell i Stockholm april 2005 samt 2006 var gjord för OSS ALLA som nominerats till Champion of Champions, Veteran of Veterans

 

Tack för att vi fått tillfälle att vara med i Glittrets och Glamourens underbart förtrollade värld !